Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

SOCANT: Angela Merkel este fiica lui Hitler

Angela Merkel este nascuta pe 17 iunie 1954 in Germania de Est. Mai multe documente secrete ale arhivei STASI ( fosta securitate RDG) au fost desecretizate.

Conform acestora, data nasterii a fost de fapt 20 aprilie 1954 iar nasterea a fost asistata de medicul german Karl Klauberg, supus de seama al lui Hitler. Acest doctor supranumit si ingerul mortii a fost condamnat pentru crime de razboi ingrozitoare. A stat numai 7 ani in inchisoare apoi a fost eliberat si trimis in Germania cu o misiune speciala KGB.

Klauberg era expert in inseminare artificiala si conform consemnarilor medicale a inghetat mai multe mostre de sperma pentru Hitler. Misiunea lui din Germania a fost sa insemineze artificial o femeie cu sperma lui Hitler pentru a crea un copil cu markerii sai.

Mama surogat a fost aleasa sora Evei Braun, Gretl Braun. Femeia facea partea din conducerea Partidului Social Democrat si avea principii marxiste. Dupa numai 2 ani de la aceasta misiune doctorul a fost asasinat.

Fetita lui Hitler s-a nascut si imediat a fost semnat un acord intre sovietici, americani si reprezentantii Vaticanului. Copilul a intrat sub tutela Bisericii Catolice si crescut de familia Kasner. Data nasterii a fost schimbata din 20 aprilie ( zi in care s-a nascut si tatal – Hitler) in 17 iunie 1954 si a fost numita Angela Dorothea Kasner. Imediat dupa aparitia micutei, familia s-a mutat de urgenta in germania de Est.

Ideea a cordului semnat a fost ca fetita sa fie crescuta in spirit catolic si sa nu puna mana pe putere pana acand un preot neamt va ajunge sa tina fraiele Vaticanului.

In 1977 Angela Kasner a devenit Angela Merkel dupa un mariaj scurt de numai 5 ani cu fizicianul Ulrich Merkel.

In urma mortii lui Papa al doilea, un nou Papa a fost ales pentru conducerea Bisericii Catolice Joseph Aloisius Ratzinger, numit tot untr-o zi de 20 aprilie ( ziua nasterii lui Hitler si a Angelei Merkel).

Sursa: RomaniaTV.net