Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Serviciul Rutier Vâlcea: Recomandări pentru evitarea aglomeraţiei de pe DN 7

Având în vedere numărul mare de participanţi la traficul rutier, ce tranzitează judeţul Vâlcea, pe DN 7, mai ales în weekend, fapt ce duce la crearea de ambuteiaje, pe sectorul de drum cuprins între Călimăneşti şi Rm. Vâlcea, Serviciul Rutier Vâlcea recomandă:

– evitarea aglomeraţiei în oraşul Călimăneşti prin folosirea centurii ocolitoare a acestuia de către conducătorii auto care tranzitează zona.

„Numai pentru maşinile cu masă mai mică de 3,5 tone, recomandăm:

1. Folosirea traseului centura Călimăneşti – DJ 703 F – Râmnicu Vâlcea (Jiblea -Dăeşti-Rm. Vâlcea, cu cele 2 ieşiri pe strada Lespezi şi strada Straubing din Rm Vâlcea) – DN 7 (strada Calea Bucureşti).

2. Pentru sensul Sibiu-Piteşti, la intrarea în Rm. Vâlcea se recomandă folosirea bulevardului Calea lui Traian din municipiu, urmând a se alege direcţia dorită din partea de sud a municipiului.

Recomandăm şoferilor să adapteze în permanenţă viteza de deplasare la condiţiile meteo-rutiere, să păstreze o distanţă suficientă faţă de maşină care rulează în faţă şi să folosească centura de siguranţă!” ne transmite Serviciul Rutier Vâlcea.