Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Se oprește apa rece în Călimănești. Vezi consumatorii afectați

Ca urmare a executării lucrărilor de conectare a rețelei de distribuție apă PEHD Dn 160, existentă pe strada Teilor – cartier Cozia, la rețeaua de apă potabilă PEHD Dn 110, existentă pe strada Calea lui Traian, Călimănești, în data de 18.05.2021, între orele 09:00 – 11:00, se va întrerupe furnizarea apei potabile la consumatorii existenți în Călimănești, între imobilele S.C SCORILLO S.R.L și Taberele Școlare Cozia.

În această perioadă orară, echipele de intervenție ale APAVIL SA vor face eforturi susținute pentru scurtarea timpului necesar finalizării lucrărilor.
Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din rețea, certificați prin buletine de analiză a apei în secțiunea de intervenție (înainte și după spălarea rețelei), angajații Apavil SA vor efectua purjări în zona respectivă și în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate. Recomandăm consumatorilor afectați să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurități produse ca urmare a întreruperii furnizării.

Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil SA în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiștii societății noastre.