Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

SE OPREȘTE apa potabilă în Băile Govora!

APAVIL S.A. ANUNȚĂ ÎNTRERUPERE FURNIZARE APĂ POTABILĂ

Ca urmare a necesității intervenirii pe rețeaua de distribuție apă potabilă OL DN 159 din str. Tudor Vladimirescu, între nr. 240 – 244, zona Belvedere, din orașul Băile Govora, în sensul înlocuirii cu conducta PEHD DN 160, pe o lungime de 8 m, în data de 11.07.2024, între orele 11:00 -16:00, se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă pe următoarele străzi: Tudor Vladimirescu parțial (între str. Palangine și rezervor Cucurigu), Griviței, Viorelelor, Eroilor, Zorileanu și V. Alecsandri. De asemenea, această întrerupere va afecta și hotelurile: Oltenia, Palace și Belvedere din Băile Govora.

În această perioadă orară, echipele de intervenție ale APAVIL SA vor face eforturi susținute pentru scurtarea timpului necesar finalizării lucrărilor. Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din rețea, certificați prin buletine de analiză a apei în secțiunea de intervenție (înainte și după spălarea rețelei), angajații Apavil SA vor efectua purjări în zona respectivă și în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate. Se recomandă consumatorilor afectați să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurități produse ca urmare a întreruperii furnizării.
Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil S.A. în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor sau telefonic, la dispeceratul societății (telefon 0350 802 160), confirmate de specialiștii societății noastre, cu respectarea prevederilor art. 252 al Regulamentului Serviciului de alimentare cu apă și de canalizare.