Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto arhiva

Scandal, bătăi și amenințări la Colonia Nuci! Doi bărbați au fost agresați

foto arhivaMiercuri seara, 25 august a.c., orele 21.00, în urma unui apel la 112, jandarmii alături poliţişti au acţionat în cartierul Colonie Nuci din Râmnicu Vâlcea pentru aplanarea unui conflict între 2 concubini.

Femeia a solicitat sprijinul forţelor de ordine, întrucât concubinul acesteia începuse să-i adreseze injurii şi să o ameninţe cu acte de violenţă într-un magazin din zonă.

Ajuns la faţa locului , echipajul de jandarmerie a găsit un grup de cetăţeni agitaţi, moment în care au chemat în sprijin echipajul din cadrul rezervei de intervenţie.
După ce forţele de ordine au restabilit ordinea publică, au fost identificaţi 2 bărbaţi care au agresat fizic alţi 3 bărbaţi. Jandarmii au solicitat un echipaj de ambulanţă, iar cei 3 bărbaţi au fost transportaţi la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Menţionăm că jandarmii au fost sprijiniţi de două echipaje de poliţie, au fost întocmite documentele cu privire la situaţia de fapt şi predate acestora pentru continuarea cercetărilor, iar persoanele implicate in conflict au fost îndrumate să depună plângere organelor abilitate.