Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Samsung pregăteşte Galaxy S5 pentru lansare la primăvară şi promite tehnologie de scanare a irisului

Cele mai noi speculatii despre lansarea Samsung Galaxy S5 vizeaza sosirea noului smartphone in luna aprilie. Prezentarea ar urma sa aiba loc cu cel putin doua saptamani mai devreme, in luna martie, la Londra. Samsung Galaxy S5 ar putea avea o tehnologie de scanare a irisului utilizatorului, după ce Apple a introdus senzorul de amprentă digitală la modelul iPhone 5s.

Galaxy S5 va fi însoţit de un nou accesoriu wireless care este o evoluţie a ceasului inteligent Galaxy Gear, a declarat Lee Young Hee, vicepreşedinte executiv al diviziei mobile a Samsung, citat de Bloomberg. Cele două produse vor fi lansate simultan, iar compania va creşte totodată investiţiile în marketing pentru tablete.

Lee Young Hee a adăugat că Samsung pregăteşte încă un accesoriu digital de purtat pentru acest an , fără a oferi alte detalii. De asemenea, compania a înregistrat recent în Coreea de Sud un brevet pentru o pereche de ochelari care afişează informaţii preluate de la un smartphone şi permite utilizatorului să preia apeluri telefonice.