Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

RTT- Terapie Transformațională Rapidă, terapia multi-premiată la nivel internațional este acum accesibilă și în Râmnicu Vâlcea

Terapia Transformațională Rapidă (RTT) este o formă hibridă de terapie. Aceasta combină hipnoterapie, NLP (Programare neuro-lingvistică), Psihoterapie și terapie cognitiv comportamentală.
RTT este conceput pentru a oferi rezultate rapide și permanente într-un timp scurt, de la una până la trei ședințe. Pentru persoanele care caută o alternativă la terapiile tradiționale, RTT poate fi o experiență ce le poate schimba viața.
Ședințele cu un acreditat de Rapid Transformațional Therapy vă va ajuta să înțelegeți și să interpretați mai bine evenimentele, modul în care vă afectează și cum vă puteți schimba reacția la acestea în viitor.
Despre hipnoză și hipnoterapie ne vorbește Ana Preoteasa Sturzu, consilier de dezvoltare personală și hipnoterapeut certificat pe metoda Marisei Peer.

Transformări rapide acum posibile

„Cu toate ca s-au făcut multe cercetări în domeniul hipnozei, nu se poate da o definiție clară a procesului hipnotic. Ce e important de reținut în schimb este faptul că atât oamenii de știintă, cât și practicienii hipnozei sunt de acord in privința eficientei hipnoterapiei.
Hipnoterapia este folosită în soluționarea feluritelor probleme cu care ne confruntam zilnic și un ajutor de nădejde în procesul de vindecare și auto vindecare a corpului fizic, mental, emoțional și chiar spiritual.
Sub îndrumarea unui hipnoterapeut și aflându-se în transa hipnotică, persoana în nevoie poate descoperi rădăcina problemelor sale, le poate înțelege și le poate soluționa în scurt timp.
Hipnoza poate fi caracterizata de o stare profunda de calm, in care conștientul este prezent, dar in rol de martor tăcut, iar mintea si simțurile sunt chiar mai dezvoltate decât in starea normala de veghe, fapt ce îți oferă posibilitatea de a intra si explora subconștientul.
În timpul unei ședințe de hipnoză, NU ÎȚI ESTE AFECTATĂ VOINȚA ȘI LIBERUL ARBITRU! De reținut acest aspect. Prin hipnoză, terapeutul ghidează si îndrumă persoana in cauză să își găsească soluții la problemele cu care se confrunta. Prin urmare, terapeutul nu critică, nu judecă și nu ia decizii în numele persoanei aflate in transa hipnotică.

Cum își rezolva romanii dificultățile psihologice și emoționale? Cu stoicism, răbdare și perseverență, pentru că aceste lucruri trec, de regula, de la sine – au convingerea aproape jumătate dintre ei.
Prevalența în creștere a anxietății și depresiei în ultimii ani este semnalată de numeroase studii, iar Organizația Mondială a Sănătății o confirma. Numai în primul al de pandemie, s-au înregistrat cu 25% mai multe cazuri de anxietate și depresie.
Unii cunosc termenul de anxietate și îl exprimă. Alții nu îl pronunță, dar descriu stările specifice.

Hipnoterapia – metoda de transformare rapidă, acum un real succes și în România

Probabil cea mai eficienta metodă de transformare rapidă și de dezvoltare personală, hipnoterapia este cheia care ne poate ajuta să deschidem larg ușa minții noastre subconștiente și să explorăm adâncurile ființei noastre. Aceasta tehnică este utilizată cu predilecție pentru rezolvarea anumitor probleme, dar și pentru crearea de noi aptitudini sau pentru dezvoltarea de noi abilitați.
Hipnoza are rezultate excelente și rapide in tratarea unor situații cum ar fi: anxietatea, fobiile, atacurile de panica, obiceiurile dăunătoare (fumat, alcool, supraalimentație), depresie, samd.
In egală măsură, hipnoza este deja foarte folosita pentru dezvoltare personala, aici incluzând și atingerea performanțelor în sport, artă, rezultate academice, etc.
Pe scurt, oricare ar fi scopul tău in ceea ce te privește pe tine, hipnoterapia te poate ajuta. Ai acum șansa de a relua frâiele propriei vieții și de a ajunge acolo unde îți dorești, deoarece asta face hipnoza, îți permite să reiei controlul asupra vieții tale pentru totdeauna.

Această terapie se poate practica chiar și online. Nu este nevoie să fi fizic prezent în aceeași încăpere cu terapeutul tău, rezultatele fiind la fel de uimitoare. „
Detalii se găsesc pe www.terapierapidă.ro și www.anastherapy.com