Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Romulus Ghinoiu a lansat gratuit o platforma de unde iti poti face cumparaturile on-line

În conditiile actuale, in care oamenii trebuie sa stea acasa pentru a-si proteja sanatatea, Romulus Ghinoiu si echipa lui au lansat o platforma, de unde iti poti comada cumparaturile online direct acasa.
Antreprenorii sunt invitati sa isi listeze gratuit si fara comisioane produsele pe platforma, pentru a le putea comanda direct acasa de catre clienti.
Sigurul cost este trasportul pe care il incaseaza firma de curierat, deci platforma este 100% gratis atat pentru antreprenori, cat si pentru clienti.
Momentan vendoro.ro vizeaza Ramnicu Valcea, dar se lucreaza la a o dezvolta la nivel national, pentru a avea acces toti romanii la produsele de care au nevoie.
Am venit cu aceasta solutie deoarece stim cat de greu supavietuisc firmele si salaratii, dar am inteles si cat de greu este sa iti faci cumparaturile de care ai nevoie.
Deja sunt listate peste 10 companii pe vendoro.ro si urmeaza sa isi urce produsele pentru a fi accesibile publicului.
Ne gandim ca pe viitor daca oferim suficienta valoare antreprenorilor si clientilor, sa cerem un comision pentru a ne putea sustine cheltuielile si angajatii, dar pe toata durata crizei vom face totul voluntar.
Ba mai mult ne dorim sa se alature multi producatori romani pe platforma, incat sa isi digitalizaze afacerea si astfel produsele lor sa ajunga la cat mai multe persoane.