Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

REŢETA ZILEI: Salată grecească (ceva uşor după Paşti)

Ce vă trebuie? Pentru două porţii vă trebuie 3-4 roşii, 1 castravete, o ceapă roşie sau ceapă verde, 200 de grame de brânză feta, 10 măsline mari, câteva frunze de salată verde, 1 linguriţă de oregano, 2 linguri ulei de măsline şi un praf de piper proaspăt măcinat.

Cum se prepară? Pentru început se spală roşiile şi castravetele, iar mai apoi se taie roşiile în două, se elimină partea neagră unde roşia a fost prinsă de tulpină, se taie capetele castravetelui. Se curăţă ceapa roşie. Într-un bol mare, pe câteva frunze de salată tăiate, se pun roşiile tăiate în cuburi mărişoare şi castravetele tăiat la fel. Pe patul de legume se sfărâmă brânza în bucăţi potrivite. Se împrăştie măslinele (dacă vreţi le tăiaţi) peste salată, se adaugă ceapa roşie tăiată rondele sau ceapa verde. Se adaugă uleiul de măsline. Se pune peste salată organo şi piper. Salata grecească se serveşte rece, cu o felie de pâine prăjită. Poftă bună!