Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

REŢETA ZILEI: Porc în crustă de miere cu muştar

Ce vă trebuie? Aveţi nevoie de 600 g de cotlet de porc, 6 căţei de usturoi, 1 lingură muştar, 1 lingură ketchup, 1 linguriţă miere polifloră, 2 linguri ulei de măsline, sare şi piper boabe şi seminţe după gust. Cum se prepară? Prima dată se face sosul, punând într-un castron usturoiul pisat cu puţină sare, ulei, muştar, miere şi ketchup. Se amestecă bine până se obţine o emulsie stabilă. Cu această emulsie se unge cotletul de porc pe toate părţile. Se amestecă condimentele boabe şi seminţele şi se pune pe o bucată de folie de aluminiu. Se pune cotletul peste boabe, apoi se înfăşoară strâns în folie, în aşa fel încât boabele să fie deasupra bucăţii de carne. Se pune carnea într-un vas termorezistent şi se dă la cuptor la foc mic, pentru aproximativ 1 oră. Se scoate folia cu vreo 10 minute înainte de a fi gata, pentru a se rumeni frumos deasupra.

Poftă bună!