Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

REŢETA ZILEI: Pizza Quatro Formaggi

Ce vă trebuie? Pentru aluat: 500 gr făină, 250 ml apă, 7 gr drojdie uscată, 3 linguri ulei de măsline, 1 linguriţă zahăr, 1 linguriţă sare.

Pentru topping: 2 linguri sos roşii, 100 gr brânză albastră, 100 gr parmesan, 100 gr mozzarella, 100 gr caşcaval afumat.

Cum se prepară? Tăiem brânzeturile cubuleţe mici. Pregătim aluatul. Întindem o foaie subţire şi rotundă de aluat şi întindem sosul de roşii pe toată suprafaţa.

Aşezăm brânzeturile pe foaia de aluat repartizându-le cât mai uniform. Dăm la cuptor câteva minute, doar atât cât să se topească brânzeturile.

Se serveşte fierbinte, dar poate fi mâncată şi rece.

Poftă bună!