Ce vă trebuie? un piept de pui; o ceapă; 2 ardei graşi; o ceaşcă de ulei; o ceaşcă de apă; sare; piper; condiment pentru pui; 3 roşii
Cum se prepară? Se spală carnea şi se taie fâşii mai groase pe lung. Legumele se spală şi se taie în cuburi de mărime preferenţiala, depinde cum doriţi să se simtă. Legumele tăiate mai mici se înmoaie mai repede.Se încinge uleiul într-o tigaie în care să încapă toate ingredientele. După ce s-a încins, se pun fâşiile de piept de pui în tigaie. Când carnea nu mai pare a fi crudă la suprafaţă (se albeşte), se adaugă legumele şi se lasă la călit împreună cu puiul şi se adaugă ceaşca de apă. Se amestecă din când în când ca să nu se ardă nici puiul şi nici legumele.
Poftă bună!
Lasă un comentariu