Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

REŢETA ZILEI: Paste cu ton şi măsline

Ce vă trebuie? paste; o conservă de roşii întregi; 2 fire ceapă verde; 3 căţei usturoi; o conservă ton; 10 măsline negre; sare şi piper.

Cum se prepară? Fierbeţi pastele conform instrucţiunilor de pe pachet. Puneţi o tigaie la încins cu puţin ulei, tăiaţi ceapa şi căţeii de usturoi şi puneţi-i în tigaie la călit. Când ceapa şi usturoiul s-au călit adăugaţi roşiile (le puteţi da printr-o sită ca să iasă sosul mai fin). Când roşiile s-au fiert, adăugaţi tonul scurs şi măslinele tăiate felii. Când pastele s-au fiert, scurgeţi apa şi puneţi-le în tigaie peste sos. Amestecaţi bine, mai lăsaţi pe foc 2-3 minute şi gata de servit.

Poftă bună!