Ce vă trebuie? 1 kg pulpe pui, 250g roşii cherry, 150g măsline, 2 ardei graşi, 50g pastă de tomate, 150ml vin alb, 2 cepe, 1căpăţână de usturoi, ulei, sare, piper.
Cum se prepară? Se spală pulpele şi se taie pe jumătate. Se condimentează cu sare şi piper şi se înăbuşesc în ulei cu adaos de apă, la foc mic. După ce pulpele sunt aproape pătrunse, se adaugă ceapa tocată şi ardeii tăiaţi fâşii. Se lasă pe foc până se înăbuşesc legumele, apoi se stinge cu pastă de tomate dizolvată în apă caldă şi se toarnă vinul. Când carnea s-a pătruns şi sosul a scăzut, se adaugă usturoiul tăiat rondele, roşiile cherry tăiate cubuleţe şi măslinele şi se dă la cuptor timp de 15 minute.
Poftă bună!
Lasă un comentariu