Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

REŢETA ZILEI: O altfel de supă de pui

Ce vă trebuie? 100 g piept de pui fără os, 2 buc cartofi albi, 2 ceşti tagliatelle combino, 1 buc ceapă roşie, 2 buc ceapă verde, 50 g gulie.

Cum se prepară? Curăţaţi şi tăiaţi în cuburi mici cartofii, tăiaţi cuburi ceapa roşie şi gulia şi fierbeţi-le până se înmoaie cartofii foarte mult (până când se pot împunge uşor cu o scobitoare), după ce aţi asezonat cu puţină sare. Păstraţi legumele în apa în care au fiert (cât a rămas din ea până în momentul în care au fiert cartofii). Fierbeţi tagliatellele într-o oală separată, în acelaşi timp cu fierberea cartofilor. La fel faceţi cu puiul. Tăiaţi pieptul de pui în fâşii subţiri, pe care le prăjiţi într-o tigaie tip grill câte 5 minute pe fiecare parte, la foc mediu. Când totul e gata doar adăugaţi puiul şi pastele în apa în care sunt legumele şi aduceţi totul, încă odată, la fierbere. Opriţi focul şi înainte să serviţi supa adăugaţi nişte ceapă verde tocată!

Poftă bună!