Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

REŢETA ZILEI: Minitarte cu brânză de burduf

Ce vă trebuie? Pentru aluat: 300 gr făină, 1 linguriţă seminţe in, 4 linguri ulei, 1/2 pliculeţ drojdie, un praf de sare, 1/2 cană apă caldă.

Pentru umplutură: 300 gr brânză burduf, 1 legătură ceapă verde, 3 ouă, sare, piper, 1 legătură pătrunjel.

Cum se prepară? Aluatul: Amestecăm ingredientele uscate făina, drojdia, sarea şi seminţele de in cu cele lichide, apa şi uleiul şi frământăm un aluat elastic şi nelipicios. Lăsăm la crescut 15 minute.

Umplutura: Amestecăm brânza de burduf dată pe răzătoarea mare cu ceapa tăiată rondele, pătrunjelul tocat şi ouăle bătute. Condimentăm cu sare şi piper după gustul fiecăruia.

Cu această compoziţie umplem minitartele şi le dăm la cuptorul preîncălzit la foc potrivit timp de aproximativ 35 minute. Se pot servi calde sau reci alături de un pahar cu iaurt.

Poftă bună!