Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Reţeta zilei

Tocăniţă de ciuperci cu pui

Ce vă trebuie? 500 grame de ciuperci; 3-4 pulpe de pui sau un piept; 3 cepe mici sau 2 mai mari; o ceaşcă de bulion; 2 ardei sau 2 gogoşari (opţional); 1 morcov; 2-3 căţei de usturoi; mărar; pătrunjel; sare şi piper.

Cum se prepară: Se spală şi se toacă legumele. Se sotează ciupercile (în foarte puţin ulei), până se evaporă zeama pe care o lasă. Se căleşte ceapa până devine aurie, apoi se adaugă carnea de pui tăiată mărunt şi se lasă până se rumeneşte. Se adaugă ardeiul şi morcovul, apoi se adaugă ciupercile. Se pune bulionul dizolvat într-o cană cu apă. Când toate ingredientele s-au fiert, se stinge focul şi imediat se adaugă pătrunjelul, mărarul şi usturoiul tocat. Se poate servi cu mămăligă.
Poftă bună!