Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

RAZIE în Râmnicu Vâlcea! URMĂRIRE CA-N FILME: Polițiștii au fugărit câțiva kilometri prin municipiu după un șofer beat

În noaptea de 30.04/01.05 a.c. pe raza Municipiului Râmnicu Vâlcea a avut loc o acțiune punctuală pe linia prevenirii și combaterii faptelor antisociale.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier aflându-se în desfășurarea atribuțiilor de serviciu au solicitat, prin intermediul dispozitivului megafon, oprirea pe partea dreaptă a unui autovehicul, moment în care conducătorul autoturismului în cauză a virat brusc schimbând direcția de mers, moment în care polițiștii au plecat în urmărirea acestuia.

După o urmărire de câțiva kilometri prin municipiu, autoturismul a fost imobilizat de către echipaje din cadrul Biroului de Ordine Publică și Rutier.

Conducătorul autoturismului și cei 3 pasageri au fost conduși la sediul Poliție Municipiului Râmnicu Vâlcea, unde s-a stabilit că acesta nu deține permis de conducere, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul de 45 de ani, din comuna Păușești-Măglași, a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Vâlcea în vederea recoltării a două probe biologice de sânge, iar pe numele acestuia au fost întocmite acte premergătoare urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.