Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

RÂMNICU VÂLCEA. Scapă de stresul parcărilor cu NOUA PARCARE PRIVATĂ din municipiu

Găsirea unui loc de parcare pe spațiul public a devenit aproape un coșmar pentru șoferii grăbiți. Dacă vă numărați printre aceștia, luați în considerare că plătind pentru o parcare privată veți economisi timp, pe care îl puteți petrece într-un mod cu mult mai plăcut decât să căutați un loc liber.

Principalul motiv pe care trebuie să îl aveți în vedere când vine vorba despre parcările private, constă în faptul că dispare teama ca la întoarcere mașina ar putea fi avariată. Este neplăcut să constatați că aceasta a fost lovită sau zgâriată.

De aceea, pentru a scăpa de toate aceste probleme, noi îți recomandăm cea mai nouă parcare auto din Râmnicu Vâlcea unde mașina ta poate fi în siguranță.

Parcarea auto privată situată pe strada Știrbei Vodă nr. 97, aproape de intersecția cu Splaiul Independenței, vă oferă într-o curte închisă, supravegheată video, în suprafață de 1200 mp, locul ideal unde îți vei ști autoturismul sau autoutilitara în siguranță.

Noua parcare auto privată din Râmnicu Vâlcea, aflată la doar 800 de metri de River Plaza Mall și de centru, oferă, la prețuri promoționale, posibilitatea de a încheia un abonament lunar la numai 150 RON pentru autoturisme și 200 RON pentru autoutilitare.

Mai multe relații se pot obține la numărul de telefon 0741/019.239.