Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

RÂMNICU VÂLCEA: Braşovean prins la furat din locuinţe

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea, au depistat un tânăr de 28 ani, bănuit de săvârșirea a 2 infracțiuni, respectiv de furt calificat și tentativă de furt calificat, fapte comise în noaptea de 3/4 mai a.c.

Vineri, 4 mai a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii au reușit depistarea unui bărbat de 28 ani, bănuit că ar fi sustras, cu o zi înainte, bijuterii din aur şi argint, dintr-o locuință, în Râmnicu Vâlcea și că ar fi încercat să pătrundă fără drept, într-o altă locuință, din zonă.

În fapt, persoanele vătămate au sesizat faptul că, dintr-o locuință au fost sustrase bijuterii din aur şi argint de către persoane necunoscute şi că, s-a încercat pătrunderea într-o altă locuință, din aceeași zonă.
Polițiștii au întocmit un dosar penal, persoana bănuită fiind identificată în scurt timp. Este vorba de un bărbat de 28 de ani, din comuna Jibert, judeţul Brașov, faţă de care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni, respectiv de furt calificat şi tentativă la furt calificat, faţă de acesta dispunându-se măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore.

Bărbatul a fost încarcerat în cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Vâlcea. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și tentativă la furt calificat.