Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Râmnicean, cercetat penal pentru înşelăciune. Şantaja administratori de magazine!

Un bărbat de 42 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, este cercetat penal pentru infracţiunea de înşelăciune. Acesta cumpără produse de panificaţie despre care ulterior susţinea că ar fi avut cioburi, şuruburi sau filtre de ţigări în interior. În schimbul tăcerii, bărbatul solicita diferite sume de bani administratorilor de magazine.

„Polițiștii din cadrul Biroului Transporturi Feroviare Vâlcea efectuează cercetări față de un bărbat, de 42 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, pentru comiterea infracțiunii de înșelăciune. Din investigaţii rezultă faptul că, în cursul lunii septembrie a.c., L.O. cumpăra produse de panificație, respectiv pâine și pateuri, după care sesiza administratorii magazinelor cu privire la faptul că, în interiorul produselor cumpărate, ar fi găsit cioburi, șuruburi sau filtre de țigari, uneori, susținând că a suferit răni din această cauză.

În schimbul tăcerii, bărbatul solicita diferite sume de bani administratorilor de magazine, iar în unele situații, chiar a obținut aceste sume de bani. Faptele au fost săvârșite pe raza orașului Călimănești și comunei Muereasca. În cauză, cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de înșelăciune, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi, pentru probarea întregii activităţi infracţionale.” se arată în comunicatul IPJ Vâlcea.