Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Psihologul din VÂLCEA, acuzat de ACT SEXUAL cu un minor, TRIMIS ÎN JUDECATĂ

Psihologul din Vâlcea, care a fost acuzat de fosta sa iubită că a întreţinut relaţii sexuale cu fiica adoptivă de 13 ani va ajunge în faţa instanţei de judecată. La începutul lunii februarie 2018, Vocea Vâlcii scria despre tragedia trăită de o femeie, a cărei greşeală a fost că a avut prea multă încredere. Totul a început în primăvara anului 2016, când I. l-a cunoscut pe psihologul Marius Mihai Voicu, între ei înfiripându-se o relaţie de iubire. Dintr-o poveste frumoasă, totul s-a transformat într-o mizerie pestilenţială greu de imaginat. Iubitul ei, cu care I. dorea să construiască ceva durabil, a ademenit-o şi a făcut sex cu fiica ei adoptată de 13 ani. Femeia a făcut plângere la poliţie şi la capătul a 10 luni greu de îndurat, procurorul de caz a finalizat rechizitoriul, trimiţându-l pe psihologul Marius Mihai Voicu în judecată, în stare de libertate, pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor.
În ceea ce priveşte infracţiunea de pornografie infantilă, procurorul a disjuns cauza şi şi-a declinat competenţa de efectuare a urmăririi penale către DIICOT Vâlcea.
După finalizarea rechizitorului şi trimiterea lui în judecată, psihologul şi apărătorii săi, în procedura de cameră preliminară, pe Noul Cod Penal, au cerut verificarea rechizitoriului, invocând mai multe excepţii şi cereri. Instanţa de judecată a respins toate cererile psihologului, urmând ca dosarul să fie pus pe rol. Chiar dacă psihologul are posibilitatea de a ataca decizia în trei zile, dosarul nu mai are cum să se întoarcă deci va fi proces.

Citeşte şi https://www.voceavalcii.ro/43055-exclusiv-psiholog-din-valcea-acuzat-de-act-sexual-cu-un-minor-rechizitoriu.html