Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Prinși drogați, beți sau cu permisul fals, la volan!

La data 12.09.2022, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Râmnicu Vâlcea au depistat un tânăr, din Râmnicu Vâlcea, în timp ce conducea un motociclul în municipiu, sub influența drogurilor.

În urma testării acestuia cu aparatul Drugtest, a reieșit un rezultat pozitiv, motiv pentru care a fost transportat la spital în vederea stabilirii substanțelor psihoactive în organism.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Tot polițiștii din cadrul Biroului Rutier Râmnicu Vâlcea au depistat o femeie de 24 de ani, din județul Gorj, în timp ce conduceau un autoturisim în Râmnicu Vâlcea fără a poseda permis de conducere.

Din verificările efectuate de către polițiștii a rezultat faptul că aceasta nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și de asemenea, folosea un permis de conducere fals.

În cauză, a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și uz de fals.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Vâlcea, ieri, 12 septembrie a.c., au identificat în localitatea Bujoreni, un bărbat care conducea un autoturism, sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o alcoolemie de 0,43 mg/l, motiv pentru care a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Un alt bărbat a fost identificat ieri, de polițiștii Serviciului Rutier, în comuna Mihăești, în timp ce conducea un motociclu, sub influența substanțelor psihoactive.

În urma testării acestuia cu aparatul Drugtest,  a reieșit un rezultat pozitiv, fapt pentru care a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihotrope în organism.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.