Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Primul spa de destinație din România se deschide la Măciuca

Complexul turistic Forest Retreat & Spa din comuna Măciuca, județul Vâlcea, reprezintă o investiție a societății Simparom IMP-EX SRL prin Programul Operational Regio 2007-2013. Festivitatea de inaugurare a complexului va avea loc joi, 3 martie 2016, anunță reprezentanții societății.

Complexul este situat în sudul județului Vâlcea, în mijlocul naturii și îmbie la relaxare, reechilibrare și regasirea starii de bine.

Punctul de atractie al complexului il constituie centrul spa si wellness, intins pe o suprafata de 2500 mp. Forest Retreat & Spa are la baza conceptul de „forest bathing”, trendul nr. 1 pe piata internationala a spa-ului in 2015.

Centrul spa dispune de o piscina interioara si o piscina exterioara, hidromasaj, 2 saune umede si 2 saune uscate, o fantana de gheata, dusuri emotionale, salina, arie de relaxare, sala de fitness si cabinete de terapii spa.

“Forest Retreat & Spa inseamna o evadare dedicata regasirii echilibrului tau, a sanatatii corpului si relaxarii mintii. Asadar, te invitam sa lasi in spate tumultul orasului si sa iti petreci cateva zile la Forest Retreat & Spa ca sa te bucuri de unul din programele noastre de vindecare holistica. Fie ca alegi sa urmezi un program de management al stresului sau unul de detoxifiere, specialistii nostri iti stau la dispozitie cu un complex de terapii spa, programe personalizate de fitness precum si o dieta sanatoasa, bazata pe ingrediente naturale si cat mai proaspete”, spune Liliana Paraipan, consultant Forest Retreat & Spa.

Pentru a va mentine in forma fizica optima, complexul va ofera terenuri de tenis si un teren de minifotbal. De asemenea, servicii de aquagym, pilates, yoga, meditatie vor fi disponibile pe perioada sejururilor tematice.

„Centrul pentru sport, agrement si spa din comuna Maciuca a insemnat o investitie a societatii Simparom Imp-Ex SRL de aproape 3 milioane de euro, aceasta fiind finantata partial prin Programul Operational Regio 2007-2013. Prin realizarea acestui proiect s-a avut in vedere valorificarea potentialului turistic al zonei, cresterea competitivitatii economice in cadrul turismului si dezvoltarea durabila a localitatii Maciuca”, spune Mirela Nitu, Manager de Proiect.