Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Primarul Mihai Patru a reusit! Ocnele Mari este din nou stațiune turistică

Vesti bune pentru localitatea
Ocnele Mari. Aceasta redevine stațiune turistică prin Hotărâre de Guvern, la inițiativa Ministerului Economiei.
Administrația publică locală, in frunte cu domnul primar, Mihai Pătru, în urma eforturilor depuse, a reușit să readucă localitatea la rang de stațiune turistică de interes local, un lucru benefic atât cetățenilor, cât și persoanelor juridice.
„Aceasta reusita nu ar fi fost posibilă fără implicarea personalului de la Centrul de Informare Turistică care, ne-au demonstrat, încă o data, profesionalismul și perseverența de care dau dovadă.
Ne aflăm pe drumul cel bun, drum care să ne conducă pe făgașul unui oraș european. Știm, mai este mult de lucru până acolo, dar avem dovezi solide, vizibile, care să confirme că, incet incet, orașul nostru prinde contur în dezvoltarea durabilă. Iluminatul stradal a fost îmbunătățit calitativ, cetățenii încep racordarea la rețeaua publică de canalizare, străzi, care deveneau imposibil de circulat in urma fenomenelor meteorologice nefavorabile, au fost pietruite, podul Paria de pe str. Aviatorului este in proporție de 70% reabilitat, parcurile, central și Ocnița, au fost amenajate și înfrumusețate prin plantarea florilor de sezon, au fost efectuate măsurători pentru îmbunătățirea semnalului de internet in zonele vulnerabile, pentru facilitarea cursurilor online ale elevilor, programul “Wi-Fi gratuit” in centrul civic a început sa se deruleze, am efectuat dezinfectarea străzilor din oraș, a blocurilor de locatari și a locurilor de joacă, pe toată perioada stării de urgență, nu in ultimul rând, urmează o serie de asfaltări pe străzile din localitate”, susține primarul Mihai Patru.