Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Posturile vacante din judeţul Vâlcea pentru funcţionarii de la Finanţe

CONCURS. Reorganizarea Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală a creat un adevărat calvar pentru finanţiştii vâlceni, care s-au trezit cu preavizele în braţe. Agitaţia a devenit maximă când a fost trimisă de la centru către teritoriu lista cu posturile vacante. Pentru Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Vâlcea şi structurile ei s-au vacantat 131 de posturi, ce urmează să fie ocupate prin examen sau concurs.

MAGDA POPESCU

magda.popescu@voceavalcii.ro

Cum era firesc, la Regionala Craiova sunt cele mai multe posturi vacante aparatului propriu, adică posturi de conducere. Finanţiştii vâlceni au la dispoziţie şapte zile pentru a opta, în scris, pentru un post din cadrul regionalei. Unii dintre vâlceni, mai ales cei ce aspiră la funcţia de director, vor fi nevoiţi să-şi depună candidatura pentru locurile de muncă din Craiova.

Aşadar, pentru judeţul Vâlcea partea leului este cam mică, vacantându-se 107 posturi la Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Vâlcea, 7 la Serviciul Fiscal Municipal Drăgăşani, 1 la Serviciul Fiscal Orăşenesc Băbeni, 3 la Serviciul Fiscal Orăşenesc Bălceşti, 5 la Serviciul Fiscal Orăşenesc Gura Lotrului şi 6 la Serviciul Fiscal Orăşenesc Horezu.

Ocuparea posturilor se va face prin examen, iar în cazul în care vor fi mai mulţi candidaţi, prin concurs. Cei care sunt interesaţi de posturile vacante din judeţul Vâlcea pot accesa adresa http://anaf.mfinante.ro/public/wps/portal/!ut/p/c0/04_SB8K8xLLM9MSSzPy8xBz9CP0os3hvcw-XUE8TIwN_oyA3A08Dp8CgMFcDYwMDI_2CbEdFACzZp6E!