Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Ponta transformă proiectele de autostradă în lupte politice

• În loc să lămurească şi să justifice decizia de a amâna construirea autostrăzii Piteşti – Sibiu, premierul României îşi atacă adversarii politici.

Premierul Ponta este rupt de realitate. Angrenat în lupte politice ce fac deservicii României, pesedistul Victor Ponta ignoră complet necesităţile românilor şi priorităţile economice ale ţării noastre. Recentul scandal iscat pe marginea celor două autostrăzi, Piteşti – Sibiu şi Braşov – Comarnic, l-a cam lăsat rece pe premierul României, acesta transformând totul într-un conflict politic. „Nu toată lumea e fericită că trece autostrada peste tot, cei care ne critică cel mai tare sunt cei care ani de zile au făcut 40 de kilometri de autostradă, 9 kilometri de autostradă pe an, dar această strategie are o uriaşă diferenţă faţă de restul strategiilor: este realistă şi bazată pe banii pe care îi avem şi pe lucruri pe care le putem face, nu pe poveşti nemuritoare, în special de la cei care au făcut 9 kilometri pe an şi acum ne spun nouă cum ar trebui să facem mai bine” – a spus Ponta în şedinţa de guvern.

Sigur, minciunile sunt la ordinea zilei în Guvernul Ponta, ai cărui membrii nu se mai satură să arunce vorbe goale la emisiunile televizate. Premierul Ponta este, poate, unul dintre cei mai pricepuţi în a duce cu vorba şi a minţi cu neruşinare. El a susţinut că, în 2018, România va avea toate provinciile istorice legate printr-o reţea de autostrăzi. Mai mult, Victor Ponta a declarat în faţa grupurilor parlamentare USL, că anual va fi alocată construcţiei de autostrăzi o sumă cuprinsă între 750 de milioane de euro şi un miliard de euro, Parlamentul şi Guvernul urmând să decidă în fiecare an în ce direcţie alocă această resursă suplimentară.