Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

POMOHACI nu va mai concerta în centrul orașului, ci în sala Consiliului Județean Vâlcea! Petrică Mîțu Stoian îî ia locul

Controversele create în mediul on-line cu privire la concertul pe care ar urma să-l susțină Cristian Pomohaci în Scuarul Mircea cel Bătrân pe 23 decembrie 2017, l-au determinat pe primarul Mircia Gutău să intervină.
Prin intermediul unui comunicat de presă, Mircia Gutău a anunțat că fanii cântărețului Cristian Pomohaci vor putea să-l asculte pe acesta tot pe 23 decembrie, de la ora 19.00, la Sala Consiliului Județean, într-un concert de colinde cu intrare gratuită.
”Am decis, inițial, invitarea interpretului de muzică populară Cristian Pomohaci să susțină un concert de colinde în Scuarul Mircea cel Bătrân pe 23 decembrie la solicitarea numeroşilor admiratori din Râmnicu Vâlcea ai artistului şi plecând de la premiza că, în absența unei condamnări, fiecare persoană beneficiază de prezumția de nevinovăție.
Ulterior, văzând controversele derulate în special în mediul on-line şi nedorind să iscăm tensiuni şi dispute mai ales într-o perioadă deosebită precum cea de dinaintea Crăciunului, am analizat lista artiştilor disponibili în această perioadă şi l-am invitat pentru spectacolul de sămbătă, 23 decembrie, de la ora 18.00, din zona centrală pe cunoscutul interpret Petrică Mîțu Stoian.
Totodată, fanii cântărețului Cristian Pomohaci vor putea să-l asculte pe acesta tot pe 23 decembrie, de la ora 19.00, la Sala Consiliului Județean, într-un concert de colinde cu intrare gratuită”, a declarat Mircia Gutău.