Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

POLIȚIST DIN BĂLCEȘTI, aflat în misiune, a provocat un ACCIDENT MORTAL la Grădiștea

Ieri, 13 octombrie, în jurul orei 20.10, pe Drumul Național 67 B, pe raza comunei Grădiștea, a avut loc un accident rutier, soldat cu decesul unui bărbat, de 74 de ani, din localitate.

În fapt, un agent de poliție din cadrul Poliției Orașului Bălcești, în timp ce conducea autospeciala din dotarea unității, aflându-se în misiune, a fost surprins de un pieton, care se afla întins pe carosabil și pe care nu l-a putut evita, trecând peste acesta.

La nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălcești s-a deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă, faptă prevăzută de Codul penal, iar la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea s-a declanșat o anchetă internă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a fost săvârșită fapta.

De asemenea, s-a dispus efectuarea necropsiei, în vederea stabilirii cauzei și a momentului în care a survenit decesul victimei, dacă se afla sub influența alcoolului și împrejurările în care aceasta a ajuns pe carosabil.