Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Poliţia Rutieră Rm. Vâlcea se mută la Vamă

Clădirile Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea au devenit neîncăpătoare pentru poliţiştii autohtoni, ei călcându-se pe picioare prin birouri. Tocmai de aceea, conducerea unităţii a decis să găsească alte spaţii, în alte colţuri ale municipiului Rm. Vâlcea, pentru unele structuri.

Iar Biroul Rutier Rm. Vâlcea a fost cel mai la îndemână, după ce şi subcomisarul Florian Ioniţă, şeful Serviciului Poliţiei Rutiere Vâlcea, şi-a „evacuat” colegii din sediul de la Râureni, nu mai departe de acum câţiva ani. Acum, poliţiştii de circulaţie municipali se vor muta în clădirea Vămii Vâlcea, pe strada Ion Referendaru, nr. 10, în municipiul Rm. Vâlcea. Sigur, asta în urma unui protocol încheiat între IPJ Vâlcea şi Direcţia Regională a Vămilor Craiova şi Direcţia Judeţeană pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Vâlcea. Astfel, vameşii s-au angajat să le pună la dispoziţie 3 – 4 birouri pentru care nu se va percepe niciun fel de chirie.

Poliţiştii Biroului Rutier Rm. Vâlcea urmează să se mute în noile birouri de pe strada Ion Referendaru la începutul lunii aprilie 2014, după ce se vor termina igienizarea şi se vor introduce reţelele de telefonie, internet, cablu etc.