Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: fox13now.com

Opt morţi în timpul unei tornade în nordul Texasului

Foto: fox13now.comCel puțin opt persoane și-au pierdut viața în timpul unor tornade care au lovit nordul statului Texas. O tornadă a lovit în jurul orei locale 18:45 (00:45 GMT, duminică) orășelul Garland (Texas).

Decesele „au fără îndoială legătură cu faptul că mașinile au fost prinse în tornadă”, au adăugat autoritățile într-un comunicat în care se face referire și la un număr neprecizat de răniți.

Milioane de locuitori din sudul Statelor Unite încercau sâmbătă să revină la o viață normală după o serie de tornade care au făcut cel puțin 17 morți în Mississippi, Tennessee și Arkansas, conform celui mai recent bilanț prezentat de autorități.

În contextul în care în acest sfârșit de săptămână sunt așteptate în continuare furtuni și precipitații puternice în centrul Statelor Unite, serviciile de meteorologie au atras atenția că ar putea exista întârzieri ale curselor aeriene, iar șoselele ar putea fi inundate în această perioadă de vacanțe.

Patru persoane și-au pierdut viața într-o tornadă care a lovit sâmbătă orașul Garland, în apropiere de Dallas (Texas), au informat mass-media americane, scrie AFP.