Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

O româncă a murit în accidentul din Spania

O studentă româncă a murit în urma accidentului rutier produs duminică în Spania. Anunțul a fost făcut de Ministerul Afacerilor Externe.

Cel puţin 14 persoane au decedat şi alte 43 au fost rănite după ce un autobuz plin cu studenţi Erasmus s-a izbit de o maşină, înainte de a se răsturna în apropiere de oraşul Freginals, la doar 180 de kilometri sud de Barcelona.

Potrivit News.ro, familia tinerei studente românce decedate este în legătură cu consulatul general al României. Totodată, în legătură cu consulatul se mai află și autoritățile competente din Spania. Sursa citată precizează că decesul a fost confirmat de autoritățile spaniole în cursul nopții de luni după ce victimele au fost identificate. Studenta româncă avea 24 de ani și era de la Iași.

Autocarul transporta 60 de studente din programul Erasmus, din 19 ţări, printre care Spania, Marea Britanie, Franţa, Bulgaria, Germania, Turcia şi Ucraina. Poliţia spune că şoferul a pierdut controlul, a intrat pe contrasens şi a lovit un autoturism, care rula regulamentar.