Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

NL Expert Casa, din dragoste pentru lucruri frumoase

Din dragoste pentru lucruri frumoase, dorim sa infiintam societatea noastra, ca urmare a cerererii crescânde pentru amenajările interioare, exterioare. Firma îşi va face un crez din integritatea artei în viaţa de zi cu zi.

Misiunea firmei este de a oferi solutii complete in ceea ce priveste orice tip de finisaj, amenajare, modificare si reamenajare pentru constructii civile si industriale.
Noile tehnologii apărute, alături de o deosebită atenţie acordată nevoilor ambientale ale clienţilor, ne permite să venim în întâmpinarea pieţei cu o gamă variată de servicii precum: zugrăveli, tencuieli, montări instalaţii sanitare, electrice, termice, decoruri din diverse materiale, etc.

Diversificarea serviciilor, a materiilor prime folosite, personalul devotat, ne permit să garantăm satisfacerea unui număr cât mai mare de clienţi.

⦁ Valorile in care societatea crede sunt: profesionalismul echipei, experienta, clientii, piata libera. Numai datorita unei echipe puternice, unite si bine pregatite profesional va reusi sa-si faca un renume, prin serviciile pe care le ofera, promovand calitatea in tot ceea ce face. Societatea doreste sa construiasca relatii de buna colaborare cu toti clientii, bazate pe incredere si respect fata de necesitatile acestora si fata de actul investitional.

⦁ Piata libera ii permite sa colaboreze si in acelasi timp sa concureze cu firmele de constructii, aplicand metode de lucru moderne si utilizand materiale de calitate.

⦁ Obiectivul firmei este sa ofere solutii optime, de calitate, care sa respecte cerintele beneficiarilor, termenul de executie al constructiei si bugetul alocat. Este pregatita sa transpuna in realitate proiectele cele mai complexe.

Societatea SC NL EXPERT CASA SRL a fost infiintat in cadrul proiectului „$E$- SOLIDAR pentru Economie Socială”, proiect cofinanțat prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, conform contract POCU/449/4/16/128455.

Misiunea noastra sociala va fi sa imbunatatim calitatea vietii membrilor comunitatii aflati in dificultate in care activam prin folosirea a minim 90% din profit in scopuri sociale. Vom pune oamenii pe primul loc, vom avea ca scop sprijinirea persoanelor cu dizabilitati din judetul Valcea. In mod concret, misiunea intreprinderii nou infiintate este de a imbunatatii/creste calitatea vietii a unui numar de 10 de persoane defavorizate (persoane sarace cu venituri foarte mici, sau persoane cu dizabilitat, care traiesc in conditii mizere datorate lipsurilor si dizabilitatilor lor) in perioada de finantare a intreprinderii sociale, precum si minim 6 luni dupa finalizarea finantarii. In acest scop vom derula la nivelul judetului Valcea, proiectul „O sansa pentru fiecare”. Avand in vedere cele prezentate mai sus , prin proiectul „O sansa pentru fiecare” , vor fi sprijiniti , lunar, un numar de 10 de persoane cu dizabilitati din judetul Valcea cu: materiale de igiena personala, materiale de curatenie. Acestea vor fi personalizate in functie de nevoi, necesitati, probleme medicale (dizabilitati).