Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Nini Săpunaru sau Ramona Mănescu va fi la Transporturi

Democrația din PNL e doar o iluzie. Cităm din cuvântările lui Crin Antonescu, care, în sfârșit, și-a terminat concediul: “Eu, ca preşedinte de partid, am discutat cu domnul Săpunaru. I-am propus, dumnealui a acceptat. Nu cred că e vreun secret, nu trebuie să facem un secret din asta. Dar faptul că eu i-am propus nu înseamnă că automat el va fi propunerea PNL. Eu, ca preşedinte, pot veni cu o propunere, dar în acelaşi timp se aduc propuneri şi din teritoriu, există şi autopropuneri”, a mai spus Antonescu.

Și după ce a anunțat Săpunaru public că este propunerea lui Antonescu pentru Transporturi, cine mai are curajul dintre liberali să facă altă propunere? Haideți să fim serioși! Autocrația lui Antonescu a început să-i calce pe nervi pe mai mulți lideri liberali adevărați, care se uită neputincioși cum PNL-ul a devenit jucăria preferată a lui Crin și nu mai vrea să-i dea drumul până când nu ajunge președintele țării.

După o ședință care a durat mai bine de trei ore, Antonescu și ceilalți lideri ai PNL s-au gândit să mai facă o propunere: Ramona Mănescu, care sigur nu va fi refuzată de Victor Ponta. Astfel, premierul are de unde să aleagă: Nini Săpunaru, murdărit în afacerea Țigareta sau Ramona Mănescu, un tânăr politician, fără pic de experiență, dar prietena de familie a Antonescului diktator. Vorba unui vechi liberal: ”Sunt unii care se bagă peste tot”.

• MAGDA POPESCU