Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

NEWS ALERT: Un bărbat s-a aruncat de la etaj la Spitalul Judeţean Vâlcea

UPDATE: Veşti proaste de la Spitalul Judeţean Vâlcea. Mihai Aureliu, bărbatul în vârstă de 68 de ani care s-a aruncat în această dimineaţă de la etajul 4 al Spitalului Judeţean Vâlcea, a murit. Deşi s-au efectuat manevre de resuscitare în două reprize, pacientul revenindu-şi prima dată, apoi intrând în comă, a doua repriză de resuscitare nu a mai putut face nimic.

 

Incident grav în această dimineaţă la Spitalul Judeţean Vâlcea. Un bărbat în vârstă de 68 de ani s-a aruncat de la etajul 4.

La ora 05:50, forţele de intervenţie de la ISU Vâlcea au fost anunţate de existenţa lui Mihai Aureliu, în vârstă de 68 ani, aflat la etajul IV al Spitalului Judeţean, cu intenţia de a se arunca în gol, fără a emite revendicări. Pe timpul alertării forţelor de intervenţie, acesta s-a aruncat rămânând blocat în podul unei clădiri-anexă a spitalului.

Forţele de intervenţie au reuşit recuperarea acestuia în viaţă. După recuperare a fost predat cu semne vitale medicilor prezenţi la faţa locului pentru acordarea primului ajutor medical. Din fericire, bărbatul a scăpat doar cu traumatisme la membrele inferioare. După terminarea investigaţiilor, bărbatul va fi repartizat pe o secţie.