Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

NEWS ALERT: PROTEST al administratorilor de pensiuni la VOINEASA

„Dacă vrei să sprijini turismul si in special domeniului schiabil Transalpina Ski Resort, ne vedem maine dimineata 05.01.18 ora 8 in fata primarie din Voineasa. #euvreausaschiezinromania”.
Protestul este iniţiat de mai mulţi administratori de pensiuni din Voineasa, care s-au hotărât să ia atitudine faţă de indolenţa autorităţilor din Voineasa, care în plin sezon de iarnă, ţin închisă pârtia de schi Transalpina Ski Resort, obiectiv construit din fonduri guvernamentale, când ministrul al Dezvoltării era celebra Elena Udrea.
Primăria Voineasa scoate la licitaţie administrarea pârtiei de schi în data de 9 ianuarie 2017, însă sunt slabe şanse ca aceasta să funcţioneze în acest sezon. Pe surse, am aflat că firma care a administrat pârtia până acum, ACOMIN, nu se înscrie la licitaţie, aceasta fiind organizată mult prea târziu.
De asemenea, cel care va câştiga licitaţia are slabe şanse să administreze pârtia deoarece cei de la Acomin sunt decişi să pună sechestru pe tot ce tine de primaria Voineasa (domeniul public) pentru că firma Acomin are de recuperat 24 mil lei noi de la primaria Voineasa, după lucrările efectuate la lac şi captarea din golul alpin, lucrări care nu au făcut parte din proiectul iniţial.
Primăria Voineasa a pierdut în primă instanţă procesul cu Acomin pentru investiţia făcuta la lac şi la captări, sechestru pe bunurile primăriei mai fiind pus şi în urmă cu 3 ani.
vom reveni