Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

NEOBIȘNUIT: O femeia deține Soarele și cere taxe de utilizare

O femeie afirmă că este proprietara Soarelui: „Acum va trebui să mă plătiți pentru folosirea lui.” Da, ați citit corect. O persoană a „dobândit” Soarele nostru cu un certificat care atestă proprietatea. Cine s-ar fi gândit că steaua noastră, care luminează întregul sistem solar, ar putea deveni proprietate privată? De-a lungul istoriei, oamenii au avut tendința de a-și însuși totul, deseori în detrimentul naturii și a faunei. Prin urmare, nu ar trebui să ne mire că o femeie declară că este proprietara Soarelui.

O femeie pe nume María Ángeles Duran susține că deține un certificat de proprietate care confirmă că Soarele este al ei și cere să fie plătită pentru energia emisă de stea. Sperăm că nu ne va solicita și plăți retroactive… Certificatul ei, datând din 2010, o desemnează drept proprietara legală a Soarelui. După milioane de ani în care nimeni nu a revendicat Soarele, María Ángeles Duran a decis să o facă și aparent a reușit. Este incredibil, nu-i așa?

A realizat acest lucru într-un mod simplu și legal. María Ángeles Duran a explicat că în SUA există o lege care interzice statelor să revendice planetele, dar aceasta nu se aplică cetățenilor obișnuiți. Prin urmare, ea a considerat legal să se autoproclame proprietara Soarelui. Totuși, María Ángeles are intenții bune. Ea dorește să fie plătită pentru energia solară nu pentru a se îmbogăți, ci pentru a dona 50% din venituri autorităților fiscale, 40% pentru cercetare și 10% pentru persoanele defavorizate. Astfel, a pus Soarele la vânzare pe eBay. Aici au început primele probleme. Tehnicienii site-ului de licitații online au eliminat anunțul, considerând că ar putea fi o escrocherie, deoarece regulamentul site-ului stipulează că se pot vinde doar lucruri tangibile. Cu toate acestea, María Ángeles, care susține că a înregistrat steaua pe numele ei în Vigo, Spania, primise deja 600 de comenzi.

Maria nu a renunțat și a depus o plângere împotriva eBay, argumentând că Soarele este real și vizibil și că eliminarea anunțului i-a cauzat pierderi financiare semnificative.

Astfel, trebuie să fim precauți pentru a evita ca cineva să revendice planeta Pământ și să ne solicite chirie. Riscul de a fi evacuați devine real dacă nu plătim…