Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Moarte cumplită pentru un tânăr de 33 de ani din Drăgășani: A fost găsit cu gâtul tăiat într-o baltă de sânge!

ȘOCANT! Săptămâna trecută, un tânăr de 33 de ani din Drăgășani, județul Vâlcea, și-a încheiat socotelile cu viața, producându-și nu mai puțin de 16 plăgi tăiate pe tot corpul, dintre care 2 în zona gâtului. Alexandru Cătălin Vânt s-a tăiat pe mâini şi la gât, provocându-şi răni incompatibile cu viaţa.
El a fost găsit zăcând într-o baltă de sânge în baie chiar de mama sa. Femeia, șocată de cele văzute, alertat imediat autoritățile.
Oamenii legii au fost şocaţi când au constatat numărul mare de tăieturi de pe mâini şi gât. În baie s-a găsit un cuţit şi un bilet de adio dar nu s-au oferit amănunte despre conţinutul acestuia. Ancheta este încă în desfăşurare, iar între timp a avut loc şi necropsia. În urma acesteia, legiştii înclină spre ipoteza sinuciderii, mai ales că victima a avut tentative de suicid şi se confrunta cu unele probleme psihice.
După cum reiese din explicaţiile şefului Serviciului de Medicină Legală Vâlcea, medic primar Ioan Neamu, este vorba despre un caz rar, având în vedere modul mai puţin obişnuit în care victima a ales să-şi pună capăt zilelor.
„Rar avem astfel de cazuri, în care sinucigaşii îşi taie gâtul. În general, însă, se folosesc de un cuţit bine ascuţit, ca să fie siguri de rezultat”, lucru care nu s-a întâmplat şi de această dată. De aici şi numărul mare de plăgi provocate, 16 în total, din care patru la gât, pe ambele laturi şi restul la antebraţe şi braţe. Dacă cuţitul ar fi fost mai ascuţit, numărul leziunilor ar fi fost mai mici, explică medicul legist. În ciuda acestui lucru, rănile sunt destul de profunde şi de dimensiuni mari.