Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Mioara Roman a avut colivă cu foiță de aur de 24 de karate

Mioara Roman, fosta soție a lui Petre Roman, s-a stins din viață la azilul din Snagov, acolo unde era internată de mai mulți ani, în noaptea de 22 spre 23 februarie, după ce a făcut stop cardio-respirator în somn.
Înmormântarea a fost plănuită înainte ca Mioara Roman să se stingă din viață. Fiicele ei au avut grijă să îi îndeplinească acesteia toate dorințele. Un lucru mai puțin obișnuit a fost acela că nelipsita colivă, care a fost împărțită celor prezenți la slujba de înmormântare a fost acoperită cu foiță de aur de 24 de karate.

Oana Roman și-a dorit o înmormântare fastuoasă pentru mama ei. Gabriela Lucuțar s-a ocupat de funeraliile Mioarei Roman. „Am vorbit în detaliu absolut tot cu Oana despre înmormântarea mamei ei încă de când medicii i-au spus că mai are 10 la sută șanse să supraviețuiască. Am stabilit absolut tot, Oana a venit la mine la firmă și am pus la punct tot, șase ore am stat împreună și am discutat. Ea mi-a cerut să fie un eveniment decent, organizat însă la superlativ, cu fast, pentru că doamna Mioara a fost o personalitate impozantă”.

Pentru funeralii, Oana a solicitat foarte multe flori albe, un munte de flori albe, și s-au împarți foarte multe pachete pentru persoanele nevoiașe. De asemenea, trupul neînsuflețit a fost dus cu o limuzină de lux, iar slujba a fost oficiată de patru preoți.