Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

McDonald’s creează peste 70 de locuri de muncă în Râmnicu Vâlcea, prin deschiderea unui nou restaurant în oraș

McDonald’s a inaugurat ieri noul restaurant din Râmnicu Vâlcea. Acesta este unul de tip Drive-Thru și le aduce vâlcenilor, pe lângă produsele preferate, peste 70 de locuri de muncă.

Situată pe Bulevardul Dem Rădulescu, numărul 2-14, această nouă unitate a Premier Restaurants, operatorul lanțului de restaurante McDonald’s din România, face parte din procesul de extindere a companiei, fiind al 89-lea restaurant pe care McDonald’s îl deschide în România, în urma unei investiții de peste 9 milioane lei. Acest lucru înseamnă, totodată, și noi oportunități de angajare pentru locuitorii orașului.

Cea mai nouă tehnologie McDonald’s

Noul restaurant aduce în Râmnicu Vâlcea cea mai nouă tehnologie McDonald’s, astfel că unitatea dispune de mai multe ecrane digitale de prezentare a produselor pe linia de drive și în restaurant. Totodată, clienții vor avea acces și la 6 kiosk-uri digitale de comandă prin care își vor putea alege produsele preferate rapid și ușor. În plus, ei pot plăti cu cardul bancar sau contactless și pot scana ofertele speciale disponibile în aplicația McDonald’s.

Pentru cei care vor să beneficieze de mai multe oferte, pot scana codul QR disponibil în secțiunea MyM Rewards din aplicația de mobil. Astfel, aceștia pot aduna puncte de loialitate în schimbul cărora vor obține produse și meniuri din partea casei.

În plus, în parcarea restaurantului, oaspeții vor avea și locuri de parcare dotate cu stații de încărcare pentru mașini electrice.

O nouă cafenea McCafé

Restaurantul McDonald’s vine și cu o nouă cafenea McCafé, unde clienții se pot bucura de o gamă variată de specialități de cafea, dar și de deserturi delicioase. Programul de funcționare respectă actuale măsurile impuse de autorități, restaurantul fiind deschis până la ora 24:00.

Toate restaurantele McDonald’s din România respectă măsurile interne Siguranță+, angajații sunt echipați cu mănuși și măști de protecție, toate suprafețele sunt dezinfectate de mai multe ori pe zi, clienții au acces la soluții dezinfectante și sunt încurajați să plătească cu cardul și să respecte toate măsurile de distanțare fizică.

Pentru mai multe informații, accesați www.mcdonalds.ro și www.facebook.com/McDonalds.ro.