Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Mama vitregă şi sora lui Osama Bin Laden au murit într-un accident aviatic

Un avion privat, de mici dimensiuni, Embraer Phenom 300, s-a prăbuşit vineri seara, în timp ce încerca să aterizeze pe aeroportul Blackbushe, din sud-vestul Londrei, venind de la Milano.

Aparatul a ratat pista, s-a răsturnat şi a luat foc în apropierea unui târg de licitaţii auto, ce avea loc pe aerodrom. Martorii susţin că în momentul în care a ratat pista, pilotul nu a mai putut evita automobilele ce erau parcate la expoziţia auto. În momentul în care a lovit autovehiculele, au explodat rezervoarele avionului, iar apoi au explodat şi maşinile lovite.

La bordul avionului se aflau 4 persoane, două dintre ele fiind sora şi mama vitregă lui Osama Bin Laden. Niciuna dintre ele nu a supravieţuit.

Ambasadorul saudit la Londra, prinţul Mohammed bin Nawaf Al Saud, a transmis pe contul de Twitter al ambasadei condoleanţe familiei Bin Laden. Familia Bin Laden este unul dintre cele mai proeminente clanuri din Arabia Saudită datorită averii și afacerilor pe care le desfășoară în întreaga lume.

Ambasada saudită cooperează cu autorităţile britanice pentru a investiga incidentul şi a asigura predarea rapidă a trupurilor pentru înhumare în Arabia Saudită.