Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Lucrări de amploare în nordul județului Vâlcea

Turiştii interesaţi de pensiunile din zona Ciungetu, lacul Petrimanu şi de cascade unice în ţară vor avea acces mai uşor la aceste obiective începând din primăvara viitoare, odată cu asfaltarea DJ 701D, potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Vâlcea, Constantin Rădulescu, care a fost prezent marţi pe şantierul acestui drum.

Lucrările de asfaltare a DJ 701D au început marţi în zona Ciungetu din comuna Mălaia, sunt efectuate de regia de drumuri a CJ Vâlcea şi au termen de finalizare un an.

‘Am început un nou drum al nordului de judeţ. Drumul asigură accesul către o salbă de pensiuni din zona Ciungetu şi către lacul Petrimanu. Pe acest drum cei iubitori de munte vor găsi cascada Mireasa şi o serie de cascade unice în ţară. Lucrăm cu asfalt de la noua staţie din dotarea RAJDP, un asfalt de calitate, aşa cum ne dorim să avem pe toate drumurile judeţene. Ne-am propus ca anul viitor să avem acest drum asfaltat, din DN 7A, pe Valea Latoriţei şi până la Ciungetu’, a spus Constantin Rădulescu, într-o declaraţie de presă.

Preşedintele CJ Vâlcea a subliniat că lucrările vor continua anul acesta la obiectivul menţionat, chiar dacă bugetul alocat pentru drumurile judeţene este cu 5 milioane de lei mai mic faţă de cel de anul trecut.