Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Județul Vâlcea, campion în atragerea de fonduri europene, în mandatul președintelui Constantin RĂDULESCU

În perioada 2016-2020, sume record, cca. 250 de milioane euro, au fost investite în dezvoltarea județului Vâlcea. Aproximativ 140 de milioane euro sunt fonduri europene atrase, cu peste 30% mai mult decât în mandatul precedent. Pentru viitorul mandat, candidatul PSD la funcția de Președinte al Consiliului Județean Vâlcea, Constantin RĂDULESCU, și-a propus atragerea a peste 350 de milioane euro pentru dezvoltarea județului.

„Atunci când pornești într-o competiție, recordurile dobândite reprezintă răsplata supremă. Am reușit, în acești 4 ani, să fim campioni în atragerea de fonduri europene, campioni ai regiunii noastre, dar și în competiția cu județele vecine. Pentru a ne păstra poziția de lideri, ne vom mobiliza și în viitorul mandat, să atragem fonduri care să ne permită să continuăm dezvoltarea întregului județ. Pentru următorii 4 ani, ne-am propus realizarea unor investiții în domenii strategice, investiții care să ne asigure: cele mai moderne spitale din regiune, modernizarea întregii rețele de drumuri, rezolvarea problemei colectării și depozitării deșeurilor și înființarea Cyber Smart Academy, proiect de succes la nivel european, atât din punct de vedere al educației, cât și al creării locurilor de muncă. Vă invit, alături de mine și de echipa mea, pe acest drum al binelui, construit cu răbdare și perseverență, convins fiind că și voi, ca și mine, credeți în puterea expresiei: Bine faci, bine găsești!” – Constantin RĂDULESCU, Candidat PSD pentru funcția de PREȘEDINTE al Consiliului Județean Vâlcea.

Comandat de Partidul Social Democrat / Realizat de SC Almadix Prest SRL / Cod Unic de Identificare AEP – 21200019 / Tiraj 1000 bucăți