Acasă Actualitate Judecătorul bătut i-ar fi provocat pe poliţişti

Judecătorul bătut i-ar fi provocat pe poliţişti

Martorii afirmă că, Judecătorul bătut i-ar fi provocat pe poliţişti

Noi dezvăluiri în cazul judecătorului Secţiei Penale a Judecătoriei Piteşti, Gabriel Apostol, care acuză că a fost bătut într-o benzinărie pe A2 chiar de oamenii legii, în faţa copilului său. După cum bine se ştie, magistratul argeşean a făcut plângere penală împotriva a doi poliţişti din cadrul Poliţiei Autostrăzii, pentru că, spune el, ar fi fost lovit cu picioarele de aceştia şi dat cu capul de gresie. Gabriel Apostol era însoţit de fiica sa de 7 ani în acele momente şi a apucat să filmeze tot incidentul. Totul a pornit de la o exclamaţie de-a sa, spunând în faţa poliţiştilor cuvântul „Miliţia”, ceea ce i-a deranjat pe oamenii legii.

Numai că, declaraţiile magistratului Apostol sunt infirmate de anumiţi martori, care susţin că acesta i-ar fi spus fiicei sale: „Uite, tati, Miliţia! Ce, ţi-e frică de jegoşi?”. „Poliţiştii l-au rugat să vorbească mai frumos, apoi l-au rugat să se legitimeze. Când au încercat să-l încătuşeze, l-au culcat la pământ şi el s-a dat cu nasul de gresie singur, intenţionat, după care a început să se şteargă de sânge pe hainele poliţiştilor”, a declarat un martor prezent la incident.

Dosarul deschis în urma plângerii prin care Gabriel Apostol a reclamat că ar fi fost bătut de doi agenţi ai Poliţiei Autostrăzi a fost trimis la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, pentru a fi desemnat un procuror care să coordoneze cauza.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.