Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

INCREDIBIL: Un vâlcean ŢINEA în gospodărie BOMBA care a EXPLODAT acum două zile

Ieri vă informam că în data de 23 martie o bombă aruncător a explodat în Muereasca, în timpul unui incendiu de vegetație. Potrivit hotnews.ro , cercetările au arătat că proiectilul era ținut într-o anexa de gospodărie de către un vârstnic localnic. Acesta este cercetat penal pentru nerespectarea materialelor explozive.

De asemenea polițiștii au întocmit dosar penal și pentru distrugere și vătămare corporală din culpă, având în vedere că incendiul de vegetație urcată ce s-a extins la anexă în care se afla bomba ar fi fost provocat de o femeie. Aceasta a suferit arsuri ușoare și a fost dusă la spital de un echipaj de Ambulanță.

„Pentru stingerea incendiului de vegetație uscată de la Muereasca a intervenit serviciul voluntar din localitate. Incendiul s-a extins la o anexă în care se afla elementul de muniție și acesta a explodat. În urma exploziei nu au fost victime. Echipajul specializat de la ISU Vâlcea a fost solicitat să intervină după ce s-a produs explozia”, a explicat Cătălin Popescu. În zonă, în satul Muereasca de Jos, s-a deplasat echipajul pirotehnic al ISU Vâlcea, însă muniția a explodat înainte de sosirea pompierilor specializați.