Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

INCREDIBIL! Niciun angajat de la Centrul Zătreni nu are COVID-19

La Centrul de Îngrijire și Asistență Zătreni, din județul Vâlcea, focar de COVID-19 după infectarea cu teribilul virus a 74 de bolnavi neuropsihic, niciun angajat nu are coronavirus în acest moment. În data de 10 iulie, a fost testat intreg personalul de la Zătreni, 63 de persoane, iar în dimineața zilei de 15 iulie au venit rezultatelele. În mod neașteptat, toate rezultatele au iesit negative.
Directorul DSP Vâlcea, dr. Luminița Apostolescu ne-a declarat că personalul va fi testat din 2 în 2 săptămâni. ”Nu avem o explicație pentru faptul că tot personalul a ieșit negativ în urma testării. Acolo oricum este o situație atipică pentru că Centrul de la Măciuca este în reabilitare, au fost mutați bolnavi de la Măciuca la Zătreni, paturile sunt apropiate… Este într-adevăr suprinzător cum personalul nu s-a infectat, însă acolo vorbim de beneficiari in vârstă cu multiple boli”, ne-a spus dr. Luminița Apostolescu.

74 de beneficiari de la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Zătreni au fost infectați cu Covid-19, 46 de cazuri de infectare fiind confirmate în ultimele zile, potrivit unui comunicat al Instituţiei Prefectului Vâlcea.
De asemenea, a fost înregistrat şi un deces în rândul beneficiarilor de la Zătreni, fiind vorba de o persoană care a fost transportată sâmbătă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea şi care a decedat duminică în secţia ATI a spitalului.