Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

INCREDIBIL: BĂRBAT MORT ÎN VÂLCEA! Totul a pornit de la o ceartă între câini

Caz incredibil petrecut în data de 15 noiembrie 2017, în cartierul Ostroveni din municipiul Râmnicu Vâlcea. Un bărbat de 74 de ani a murit, după ce a fost împins de un altul, lovindu-se cu capul de trotuar.

Totul a pornit de la hârjoneală a câinilor celor doi. Patrupezii s-au certat, iar stăpânii lor nu și-au putut stăpâni nervii. Din păcate, bărbatul de 74 de ani a murit la câteva zile la spital.

Cei doi bărbați se aflau la plimbare prin cartierul Ostroveni, ambii având câte un cățel. La un moment dat, câinii s-au hârjonit între ei, după care tânărul a intervenit, dând cu piciorul în câinele bătrânului. Acesta, când a văzut că i-a fost lovit câinele, l-a îmbrâncit pe tânăr. Acesta a ripostat, iar bătrânul a căzut pe asfalt, lovindu-se. Bătrânul a fost transportat la spital în stare de inconștiență, acordându-i-se îngrijiri medicale, fiind ținut în viață de aparate. Ulterior, în data de 19 noiembrie 2017, bătrânul a decedat.

De unde atâta agresitate și frustrare? Acest caz, incredibil de banal, dar în același timp îngrijorător, arată gradul de educație al unora din municipiul nostru. O tragedie a avut loc doar pentru că doi câini s-au lătrat? Suntem normali? Este de noaptea minții. Ține de educația fiecăruia dintre noi. Câinii respectivi nu au pățit nimic, însă bărbatul de 74 de ani a murit, iar viitorul tânărului de 20 de ani este incert, dacă nu distrus.