Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

IMPORTANT! S-a deschis Salina Ocnele Mari

Incepând cu data de 18.06.2020, se deschide Baza Turistică „Salina Ocnele Mari”.
Programul de vizitare în perioada 18.06.2020 – 30.06.2020, va fi de Luni până Duminică, între orele 9.00 – 17.00 (ultima intrare la ora 16.00).
În scopul prevenirii transmiterii virusului Covid -19, în cadrul Bazei Turistice „Salina Ocnele Mari” s-au luat urmatoarele masuri de sigurantă care trebuie respectate de către vizitatori, precum și de angajații proprii, respectiv:
1. La intrarea în incinta Salinei Ocnele Mari, înainte de achizitionarea biletelor de intrare, se va efectua un triaj epidemiologic prin măsurarea temperaturii de la o distantă de siguranță, iar persoanelor cu temperatura peste 37,3 0 C, nu le va fl permis accesul.
2. Purtarea măștilor de protecție respiratorie este obligatorie.
3.Respectarea distanței sociale de siguranță de minim 1,5 m la îmbarcare/debarcare, precum pe tot parcursul traseului turistic. 4.Dezinfectarea obligatorie a mâinilor se va face la intrarea în incinta Salinei Ocnele Mari, precum și la urcarea în mijloacele de transport care asigură accesul vizitatorilor în Baza Turistică.
5. Menținerea igienei riguroase a mâinilor, ori de câte ori este necesar, cu apă și săpun, timp de cel putin 20 de secunde, sau cu dezinfectanți avizați, utilizând dispenserele amplasate pe traseul circuitului turistic.
6.Accesul în mijloacele de transport se va face cu respectarea dispozițiilor legale privind transportul de persoane (purtarea măștii de protecție, respectarea distanței sociale de minim 1,5 m).
7.Vizitatorii au obligația respectării recomandărilor indicațiilor personalului autorizat.
8.Dezinfectarea căilor de acces, a suprafețelor de contact a mijloacelor de transport se va efectua de cel putin 2 ori în timpul programului și o dată la finalul acestuia.