Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

GUTĂU ATENŢIONEAZĂ: În Râmnicu Vâlcea vor rămâne doar pensionarii!

Candidatul Partidului Ecologist Român pentru Primăria Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, arată că principalul său obiectiv este cel de creare a locurilor de muncă în municipiu. Mircia Gutău consideră că oraşul are nevoie de investiţii noi generatoare de locuri de muncă pentru a nu se transforma într-un oraş de pensionari. În opinia lui Gutău, Râmnicul are nevoie de investiţii precum Faurecia care a creat peste 2.000 de locuri de muncă.

Candidatul PER a mai spus că lipsa locurilor de muncă i-a determinat pe tinerii râmniceni să se orienteze spre oraşe precum Sibiu, unde se caută forţă de muncă.

„Dacă nu ne vom gândi să creăm locuri de muncă, ne vom trezi că vor rămâne doar bătrânii în municipiul Râmnicu Vâlcea. De curând, am fost la o nuntă la Sibiu, m-am dus la un taxi, să trăiţi domnule Gutău, taximetristul era din Vâlcea, m-am dus la bar, ce faceţi domnule Gutău, barmanul tot vâlcean, la restaurant la fel. Toţi mă cunoşteau şi m-am simţit ca acasă, pentru că oamenii erau din Vâlcea. Există un cartier în Sibiu, locuit în proporţie de 80% de vâlceni. Am un prieten care are o afacere, şi-a cumpărat vreo 5 microbuze şi transportă oameni la muncă la Sibiu”, a declarat Mircia Gutău.