Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
FOTO: Unu pe Trotus

Gunoiul din Vâlcea, tras pe dreapta în București

FOTO: Unu pe TrotusÎn data de 16 decembrie, nu mai puțin de 36 de maşini încărcate cu gunoi au fost trase pe dreapta şi nu li s-a permis accesul pentru descărcare la groapa de gunoi Chiajna, administrată de IRIDEX, pe motiv că reprezentanţii Romprest, cei cărora le aparţin maşinile, ar fi refuzat să semneze noul contract unde se prevede achitarea suprataxei de 80 de lei pe tonă de deşeuri, au declarat oficialii IRIDEX.

„Nu e vorba despre nicio formă de protest din partea noastră. Pur şi simplu, operatorul Romprest, cel care este desemnat să facă salubrizarea în Sectorul 1, a refuzat să semneze noul contract, contract care prevedea şi achitarea taxei de 80 de lei pe tonă, taxă impusă de legislaţia românească emisă de Guvernul României.” a declarat declarat Sorin Matei, director tehnic al IRIDEX, pentru agenţia MEDIAFAX.

După cum bine știm cu toții Romprestul transportă gunoiul din orașul nostru fix la groapa sus-numită, așa că probabil, vom avea de așteptat până când primăria Sectorul 1 și Iridex își vor rezolva conflictul! Până atunci, se pare că tot gunoiul, inclusiv cel din Vâlcea, au fost trase pe dreapta!